Openbaar vervoer:
vanaf Centraal Station:
tram 26 richting IJburg, halte Rietlandpark.
bus 22, halte Oostenburgergracht
Vanaf Leidseplein - Weesperplein: tram 7, halte 1e Leeghwaterstraat (deze is voor de deur van Czaar Peterstraat 107)

Auto: Neem de Piet Hein tunnel:
Volg de ring A10 en neem de afslag S 114 (IJburg) en volg de borden richting centrum.
Aan het einde van de Piet Heintunnel slaat U linksaf en meteen de eerste weg rechts (Frans de Wollantstraat).
De 2e zijstraat is de Czaar Peterstraat (verboden in te rijden).


Parkeren: Parkeren kunt U op straat of in de parkeergarage Q park Oostenburg.
Wanneer U op straat wilt parkeren neemt U de 2e of 4e zijstraat naar links (Blankenstraat of Conradstraat). Na 150 m parkeert U hier uw auto. Parkeertarief is 5,00 per uur.
Q Park Oostenburg: van Reedestraat. Parkeren in de garage kost 2 euro per 23 min (zelfde tarief als op straat).
Informatie over de parkeergarage.
Op Czaar Peterstraat 22 (hoek Cruquiusstraat) is een parkeergarage van ParkBee. Hiervoor heeft u een smartphone met internet nodig. Kijk op de website van ParkBee hoet dit werkt.


Een alternatief is P+R terrein Zeeburg. Dat kost 6 Euro per 24 uur (aankomsttijd moet na 10 u zijn). Op de halte Zuiderzeeweg neemt U lijn 26 naar halte Rietlandpark (de volgende halte). Loopafstand naar de praktijk is minder dan 5 min. U kunt hier ook nog tram 7 nemen richting Slotermeer en uitstappen bij de volgende halte (1e Leeghwaterstraat).
Om in aanmerking te komen voor het 1 Euro tarief moet U ook terug met de tram vanuit halte Rietlandpark of een andere halte in het centrum. Bewaar uw kaartjes of gebruik uw OV chipkaart. Die heeft U nodig bij het afrekenen van het parkeerticket. Informatie over P+R Zeeburg.
Door de tariefsverhoging per 1 juli is het niet aantrekkelijk om voor een minder dan 2 uur durend verblijf hier te parkeren.


Een ander alternatief is Parkeergarage van winkelcentrum Brazilie. De eerste 1,5 u gratis, daarna kost het 3 euro per uur. Loopafstand is 10 min.

Let op: Als U met de auto van de A4 komt, negeer dan uw autonavigatie: deze laat U bij de RAI afslaan en stuurt U dwars door de stad, wat erg veel tijd kost. Volg de ring A10 tot afslag s 114.

Parkeren in Amsterdam