Corona virus en de praktijk

Met ingang van 23 maart 2020 is de praktijk gesloten voor lijfelijke consulten. Het risico van besmetting is te groot en als praktijkhouder wil ik ook geen doorgeefluik van corona zijn. Ik doe wel telefonische consulten tegen een gereduceerd tarief (35 euro voor 20-30 min), waar een nota voor geschreven wordt die bij de zorgverzekering gedeclareerd kan.

Wat kunt U zelf doen:
om uw weerstand te verbeteren kunt U vit D3 nemen in een flinke dosis bv. 100 mcg per dag (begin altijd met een dosis van 25 mcg en bouw dit op naar 100); daarnaast vit C 1000 en minimaal 3000 mg per dag. Sommige mensen reageren met diarree bij teveel vit C ; neem dan de esther C (niet zuur).
Daarnaast zijn er enkele kruiden die ik kan aanbevelen: astragalus en cordyceps. Deze verhogen de weerstand. Er zijn nog talloze andere middelen en er is een run op deze middelen, of deze nog te krijgen is is de vraag.

In plaats van toiletpapier in te slaan kunt U beter flessen water op het toilet zetten. Nog beter is het installeren van een zogenaamd toiletbidet of een minidouche in de wc.